Werkwijze maatwerk

Gesprek
We bespreken samen je wensen en ideeën. Aan de hand van modellen, foto's en je verhaal kan ik meestal ter plekke al een ontwerp maken. Daarna zoeken we samen leer, fournituren, garen en voering uit. Dit is in het atelier in ruime mate aanwezig.    

      
 

Productie
Ik ga aan de slag met je tas, maak de patronen, snijd het leer en de voering. Daarna volgt het schalmen (uitdunnen leer) en stikken van de tas. Dit is een precieze klus, koppie erbij! Daarna worden de fournituren bevestigd, en begint het afwerken.

  leer snijden      

Afwerking en fotografie
Het branden van het logo hoort er natuurlijk bij, het is een echte vandinther! De tas wordt uitgebreid gecontroleerd om te zien of alles goed functioneert en alle draadjes zijn weggewerkt. Voor mijn archief maak ik in mijn studiootje mooie productfoto's.

      productfotografie  

Eindresultaat
En dan is het klaar! Meestal is dit binnen 2 à 3 weken. Je kunt het ophalen in het atelier of desgewenst stuur ik het op. Het is altijd heel fijn om mensen superblij te kunnen maken met een handgemaakte tas die perfect bij hen past.

      eindresultaat

 

Neem contact op met vandinther om een afspraak te maken. We kunnen daarna telefonisch e.e.a. doorspreken of je komt een kijkje nemen in het atelier in Wijk bij Duurstede.